Bedenktijd en retourneren.
Het kan weleens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen omdat het product toch niet bevalt, of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Mocht je gebruik willen maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen.

 Hoe kan ik een artikel retourneren?
Je kan een artikel retourneren door ons retourformulier in te vullen. Stuur deze samen met het artikel binnen 14 dagen na annulering van je bestelling naar ons retouradres:

Cemavota (geen bezoekadres)
De Hofstede 45
4033 BV Lienden
Nederland

Voorwaarden voor retourneren.
Omdat onze boxershorts onder hygiëneproducten vallen, zijn we genoodzaakt een aantal eisen te stellen aan het retourneren. Zo kunnen de boxershorts alleen geretourneerd worden als ze ongeopend in de originele staat en verpakking, ongedragen en ongewassen naar ons teruggestuurd worden. Is een verpakking eenmaal geopend, dan kunnen wij deze niet meer verkopen.

Als we de retour gestuurde artikelen niet in dezelfde staat en verpakking als waarin ze verzonden zijn ontvangen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verzendkosten retourneren.
De kosten van het verzenden van de retouren naar Cemavota zijn voor eigen rekening. Je kunt je retour afgeven bij een afgiftepunt van PostNL. Hier kan je om een Track&Trace nummer vragen. Bewaar het bewijs van verzending goed tot je van ons een bevestiging van ontvangst per mail hebt ontvangen.

Verantwoordelijkheid.
Geretourneerde artikelen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze bij ons zijn. Zorg er dus voor dat ze op de juiste manier zijn ingepakt en onderweg niet beschadigd kunnen raken. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor artikelen die per abuis aan ons zijn geretourneerd.

Geld terug.
Wanneer wij de geretourneerde producten in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een mail ter bevestiging. Wij streven er naar om uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van het retour tot terugbetaling van het aankoopbedrag over te gaan. Het aankoopbedrag storten wij alleen terug op de rekening waarvan wij de betaling hebben ontvangen.

Kan ik een product ook ruilen?
Artikelen kunnen niet geruild worden. Mocht je een andere maat of kleur nodig hebben, dan geldt het bovenstaande retourbeleid en zal je een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

© 2020 - 2024 Cemavota | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel